Nieuwe racefiets

Nieuwe racefiets

29/04/2012

Lief tweedehandsje,

Weer of geen weer, jij bent er voor mij. In tweeënhalf jaar tijd zijn we uitgegroeid tot echte hartsvriendinnen. Bergen, dalen, dijken, duinen. We hebben het allemaal gezien. Onze eerste valpartij zal ik nooit vergeten. Op een paar lekke binnenbandjes na heb je mij nog nooit in de steek gelaten. Kilometerslange fietsroutes en mooie triathlonwedstrijden hebben wij saampjes gefietst. Jij, Trek 1000T Alpha-SL, en ik, vechtend tegen de wind in of vliegend met de wind mee… Een mooie tijd.

Ik vind het dan ook moeilijk tegen je te zeggen dat er een nieuwe ontwikkeling is die onze relatie enigszins zal veranderen. Tijdens Bike Motion Benelux in de Jaarbeurs Utrecht ben ik vorig jaar een ander racemonster tegengekomen. Lange tijd leek het erop dat het bij deze ene ontmoeting zou blijven, maar de CUBE Axial GTC Pro heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik onlangs toch overstag ben gegaan.

Je hebt haar vast al zien staan in de huiskamer. En je hebt ook gemerkt dat ik je afgelopen week aan je lot heb overgelaten tijdens mijn fietstrainingen. Dat zal de komende tijd wel vaker gebeuren, vrees ik. Ik hoop echt dat je dat begrijpt en dat je weet dat het niet aan jou ligt. Ik denk dat ik in de CUBE een nog fijnere trainings- en wedstrijdpartner heb gevonden.

Wees niet bang. Ik laat je niet verpieteren in de hobbykamer. Zoals beloofd, gaan we in september naar Londen om onze eerste (sprint) triathlon in het buitenland te ervaren. Aan het einde van dit seizoen zal ik bekijken of we een nieuwe eigenaresse voor je gaan zoeken. Voorlopig blijven we bij elkaar.

Liefs, Lianne

Racefiets

Share via email
  • Foto’s

  • © www.zwemmenfietsenlopen.nl